Vi produserer kampanjesider som på enklest mulig måte guider besøkende i mål

Grafisk designer som lager ekstremt gode kampanjesider

Erik har som regel en travel arbeidshverdag, fordi han alltid har en eller annen kampanjeside han må lage.

Kampanjesider er spesialdesignede sider som er opprettet for å fokusere på et bestemt tilbud eller produkt. Kampanjesider er kjent som et effektivt verktøy for å konvertere besøkende til kunder og øke salget i nettbutikken. En god kampanjeside bør være enkel, oversiktlig og fokusert på et bestemt budskap. Dette kan være alt fra en spesiell tilbudskampanje til lansering av et nytt produkt. 

Vi setter opp kampanjesider/landingssider i WordPress eller på andre ønskede plattformer, som vi utformer for å øke konverteringsgraden. Vi tilpasser designet og innholdet for å få besøkende til å utføre en ønsket handling, som for eksempel å kjøpe et produkt eller fylle ut et skjema for å få tilgang til mer informasjon.

Skreddersydde kampanjesider gir bedre brukeropplevelse. Besøkende som kommer til en kampanjeside vil ha et klart og tydelig budskap og en enkel vei til å utføre en ønsket handling. Dette øker sjansene for at de blir konvertert til kunder. Når kundene opplever at veien til målet er enkel og klar, vil dette gi en positiv opplevelse som igjen styrker merkevaren.

Kampanjesider er målbare. Vi sporer antall besøkende og ser hvor mange som har konvertert. Dette gjør det lettere å optimalisere kampanjen underveis for å øke konverteringsgraden og oppnå bedre resultater. Kampanjesider gir verdifull informasjon om besøkendes atferd og preferanser. Dette kan brukes til å optimalisere kampanjen og forbedre den digitale strategien over tid.

Kampanjesider kan også bidra til bedre søkemotoroptimalisering. Ved å velge de riktige søkeordene og metataggene som passer til kampanjen, kan man øke synligheten av kampanjesidene i søkeresultatene. Dette kan føre til økt organisk trafikk til nettstedet ditt og styrke merkevaren, siden flere potensielle kunder vil kunne finne og bli introdusert for dine produkter eller tjenester. Samtidig vil bedre synlighet i søkeresultatene bidra til å bygge opp merkevarebevissthet og gi økt tillit til virksomheten din.